3 de gener del 2008

Classificats

Ha costat, però ja estem a vuitens de final.

El partit ha començat bé, amb domini de la pilota i un golàs de Luis Garcia al quart d'hora. Després el joc s'ha anat ensopint i el Depor, sense controlar el joc, ha tingut les seves opcions. Però Lafuente ha estat prou encertat i segur. L'Espanyol també hagués pogut ampliar l'avantatge quan, després d'una gran jugada de Riera, un defensa li ha tret la rematada a Luis Garcia a un metre de la linia de gol.
.
Ja a la segona part, Sergio ha aconseguit l'empat després d'un penalt per mans de Lola. Aleshores, Valverde ha posat tot el que tenia a la banqueta (Moisés, De la Peña i Tamudo). I els canvis han donat resultat. Amb Moisés hem recuperat el control del mig del camp i, amb De la Peña hem aconseguit profunditat (una de les seves assistències hauria d'haver acabat amb penalt a Luis Garcia, però l'àrbitre no l'ha xiulat). A l'últim minut del partit, Bodipo ens ha donat un gran ensurt, després de trobar-se sol davant Lafuente, però s'ha quedat sense angle i ha enviat la pilota fora.
.
Tamudo, ja a la pròrroga, ha fet el que millor sap, aprofitar les pilotes que li arriben per transformar-les en gol. Així , ha posat el 1-2 al marcador i ens ha donat la classificació per a vuitens.
.
Ara esperem a divendres, quan es sortejaran els vuitens i els quarts de final. Al menú de la dreta teniu una enquesta perque trieu l'equip que preferiu al sorteig.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)