28 de gener del 2008

Derrota dolorosa

Semblava que avui l'equip sortia a per totes, i en els 15 primers minuts hem pogut sentenciar amb un seguit d'ocasions, la més clara una vaselina de Jonathan. Però hem perdonat i el partit s'ha anat igualant. Tot i que manteniem el control del joc, ja no arribavem amb tanta claredat. A l'últim minut de la primer part, un error en el marcatge ha deixat sol a Rivera que, amb un xut ras, ha superat a Kiko Casilla. El porter debutava a Montjuic i s'ha mostrat nerviós i insegur, principalment a les sortides.

Així doncs, s'ha arribat al descans amb un marcador que no feia justícia al que s'havia vist sobre el camp. Però a la segona part, hem tornat a sortir enxufats, i Riera ha provocat una falta a la frontal. Luis Garcia, el nostre especialista a pilota aturada, l'ha llençat magistralment al pal del porter.

Aconseguiem l'empat i semblava que el partit es posava de cara, però el Betis ha començat a estirar les linies ajudat pels canvis de Valverde. De la Peña ha entrat per Àngel i hem perdut consistència al mig del camp. A més a més, el càntabre ha arriscat moltes passades que han acabat amb contraatacs. El partit ha entrat en un periode d'anada i tornada. I en una d'aquestes, Coro ha estavellat una pilota al travesser que hagués tancat el partit. A la següent jugada, quan es complien els 90 minuts del temps reglamentari, Edu ha aconseguit de cap el 1-2, deixant glaçat l'Estadi Olímpic.

Sort hem tingut dels altres resultats de la jornada... que deixen les coses queden pràcticament igual que abans del partit.