17 de gener del 2008

Maleïts penalts

S'ha repetit la història, i definitivament, ha quedat clar que no tenim sort amb les tandes de penalts. Torrejon ha tornat a fallar el penalt decisiu i hem quedat eliminats de la Copa del Rei.

El partit ha començat prou be, quan Jonathan aprofitava un refús d'Aranzubia, per cedir la pilota a Luis Garcia, que marcava a plaer. Però a la mitja hora, l'àrbitre s'ha encarregat de desequilibrar el partit, en expulsar injustament l'autor del gol blanc-i-blau. A partir d'aquest moment l'Espanyol s'ha replegat i l'Ahtletic ho buscava, però sense profunditat. La única forma que tenien d'arribar era penjant pilotes. I així, en un còrner al minut 81, Iraola ha aconseguit el gol de l'empat.
.
Ja a la pròrroga, Tamudo ha forçat l'expulsió de Prieto i les forces s'han igualat. Aleshores l'Espanyol ha agafat el control del partit, però no hi ha hagut sort. La jugada més perillosa ha acabat amb un remat de cap de Moisés, que s'ha estavellat al travesser. .
.

I hem arribat als penalts, on el record de Glasgow es feia evident, i més quan Torrejon es disposava a llençar el penalt decisiu. L'ha estavellat a la crehueta, i ... ara a centrar-se en la Lliga.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)