6 de gener del 2008

Regal de reis

Gran partit de l'Espanyol contra el Villarreal, que es va veure en tot moment superat pel joc i efectivitat blanc-i-blava. D'aquesta manera consolidem la tercera plaça i ens allunyem d'un rival directe per les places de Champions.

El partit comença de la millor manera possible quan De la Peña assisteix a Tamudo, que fa la paret amb Luis Garcia i es queda sol davant el porter, per materialitzar el primer gol amb un xut ras i ajustat al pal. Sense temps per reaccionar, Luis Garcia provoca una falta a la frontal. Ell mateix la xuta a la crehueta, i el rebot l'enganxa Valdo amb el taló per col·locar el 2-0 al marcador.

Després de desaprofitar algunes ocasions més (com una vaselina de Luis Garcia), només cinc minuts abans d'acabar el primer temps, Tamudo sentencia el partit amb una rematada de cap al segon pal.

Així s'arriba al descans, que serveix per tranquilitzar una mica el joc. Al segon temps només destacar un gol anulat a Tamudo, que hauria significat el seu primer hattrick amb el primer equip de l'Espanyol. Per part del Villarreal, un xut de falta de Rossi al pal va ser l'únic bagatge ofensiu...

El 3-0 final és el millor regal de reis que podiem tenir. I ara, a pensar en la Copa del Rei...

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)