17 de juliol del 2008

Anàlisi dels fitxatges

A l'espera de noves incorporacions, farem un repàs als fitxages que hem fet fins al moment:
.
Cristian Darío Álvarez (13-11-1985), procedent de Rosario Central, va convertir-se en el primer reforç per la temporada vinent. El cost de l’operació será proper als 600.000 euros i el jugador fitxarà per les properes cinc temporades. El porter argentí, al que es coneix amb el sobrenom de “Tito”, ocuparà plaça de comunitari. Tot esperant el futur de Kameni, apunta a segon porter de la plantilla cobrint la baixa d’Iñaki Lafuente, que tornarà a l’Athletic després de l’any de cessió. El director esportiu, Paco Herrera, ha comentat que: "Hem de tenir dos porters qualificats i ell ho és. Serà feina seva guanyar-se la titularitat o no. Sabem que és un porter de garanties”. Cristian Darío, porta més de 50 partits jugats amb Rosario Central, club amb el que va debutar fa dues temporades. Està considerat un dels porters més prometedors del futbol argentí. Té bona presencia física i és molt potent de cames. A nivell técnic, sap aturar sota els pals, va bé en el joc aeri i no li agrada jugar molt avançat. En definitiva, un porter segur que sempre busca fer les coses fàcils.
.

Grégory Béranger (30/08/1981) és el segon fitxatge de l’Espanyol per la propera temporada. Es tracta d’un lateral esquerre francés que jugava al Numancia. És l’escollit per la direcció esportiva per cobrir la baixa de Clemente Rodríguez, que tornarà al Spartak Moscú. El fitxatge està avalat pel propi Paco Herrera, que recopilava información d’aquest futbolista des de la seva etapa al Racing de Ferrol, club en el que militava abans de fitxar pel conjunt de Soria. El director esportiu blanc-i-blau valora d’aquest lateral de 26 anys, la seva consistencia defensiva i la seva regularitat (és el futbolista del Numancia que més partits i minuts va jugar la temporada pasada). Beranger firmarà per les properes tres temporades i l'Espanyol haurà d'abonar la seva clàusula de rescició, d'un import d'1,2 milions d'euros. En tractar-se d'un jugador important en l'ascens a Primera, el Numancia no estava disposat a negociar el seu traspàs.

José Callejón Bueno (11-02-1987), màxim golejador del grup I de Segona B, s’ha convertit en nou jugador blanc-i-blau. El cost del traspàs supera lleugerament el milió d’euros, tot i que el Reial Madrid es guarda una opció de recompra els dos primers anys. Amb aquesta contractació, el club disposa d’un davanter jove, golejador i molt complet. Haurà de lluitar per un lloc a l’onze amb Tamudo, Luis Garcia i Jonathan Soriano. Paco Herrera, ha comentat: “és un perfil molt similar a Tamudo: intel·ligent, juga al límit, sap tenir la pilota i passar i és llest en la definició. No l’anomenaria el recanvi de Tamudo, perquè al nostre capità li resten anys, però tenim un perfil de jugador molt semblant”. És un fitxatge, que sumat als dos anteriors, sembla mostrar les pautes del club: gastar pocs diners i portar gent jove amb fitxes moderades, però amb moltes ganes de demostrar la seva qualitat a Primera Divisió.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)