24 de desembre del 2008

Reunió de la Junta

Ahir al vespre va tenir lloc una reunió dels membres de la junta de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa. Es van tractar diversos temes, entre els que us destaquem:
  • Quota anual. Ja s'ha efectuat el cobrament de la quota a una trentena de penyistes, però encara en falten entre deu o quinze que ens han d'acabar de facilitar algunes dades. En els propers dies ens posarem en contacte amb ells. Un cop tothom hagi efectuat el pagament, disposarem de la llista de socis definitiva.
  • Carnet de soci. Durant el mes de gener farem arribar la carta de benvinguda i el carnet de soci de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa a tots els penyistes que hagin abonat la quota. Tot això acompanyat d'un petit obsequi. De moment encara hi estem treballant i no us podem donar més informació, però segur que us agradarà.
  • Autocar. A partir d'aquest moment, en tots els desplaçaments en autocar cap a l'Estadi s'efectuarà un recàrrec de 2€ a les persones que no siguin socies de la Penya. Així doncs, el cost de l'autocar serà de 6€ per als penyistes i 8€ per a no penyistes. A part, i com fins ara, opcionalment podreu fer la porra per 2€.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)