17 de febrer del 2009

Desplaçament a Villarreal

Tot i que els resultats de l'equip no acompanyen, des de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa tenim previst realitzar el desplaçament a Villarreal. Ara més que mai hem d'estar al costat de l'equip per sortir tots junts d'aquesta situació.
.
El desplaçament es farà amb els autocars que organitza la Federació de Penyes, i que els jugadors s'han compromés a pagar. Per tant, el viatge és gratis i només cal abonar 30 euros de l'entrada pel partit.
.
Si algú està interessat en venir, que ens ho faci saber el més aviat possible. En pocs dies, nosaltres hem de comunicar a la Federació de Penyes el nombre de places que ens han de reservar als autocars. I, un cop ho haguem fet, no serà possible demanar-ne més. De moment som una quinzena de penyistes. Qui s'anima a venir?
.
Al menú de mà dreta teniu la informació per contactar amb nosaltres. Per confirmar que voleu venir, també podeu deixar un comentari a aquesta notícia.
.
Esperem que aquesta iniciativa tingui la mateixa acollida que el dia del Sevilla, en que vam aconseguir reunir 61 persones a l'autocar fins a l'Estadi Olímpic i on tres persones es van repartir 80 euros de la porra.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)