5 de juliol del 2009

Jornada de portes obertes al Nou Estadi

Com molts ja sabeu, el diumenge 19 de juliol tindrà lloc a les 11.00h a l'Estadi de Cornellà-El Prat un triangular entre els veterans del RCD Espanyol, del Cornellà i Del Prat.

La Federació de Penyes ens va fer arribar aquesta informació: "S'ha decidit per part del Club facilitar totes les entrades necessàries, per aquest triangular, a les Penyes que ho desitgin per tal que puguin accedir al nou Estadi tots els penyistes i acompanyants"

Des de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa hem efectuat una sol·licitud d'aproximadament un centenar d'entrades, preveient que cada penyista (ara som 54) pugui assitir amb un acompanyant. En principi creiem que seran suficients, però si en necessitéssim més intentariem aconseguirles.

Per saber exactament quantes persones esteu interessades en assisstir a la jornada de portes obertes, feu-nos arribar la vostra petició d'entrades deixant un comentari a aquesta notícia. Indiqueu nom, cognoms, número de penyista i número d'entrades que desitjarieu. Cada penyista té la seva entrada assegurada, i la resta de les que demaneu anirà en funció de la demanda total que tinguem.

Tractant-se d'un partit de veterans i que la inauguració oficial serà només uns dies després, la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa no organitzarà autocar per aquesta jornada de portes obertes.

A més a més, la Federació ens ofereix una altra possibilitat: "A les Penyes que no puguin anar el dia 19 de juliol, hi ha la possibilitat de visitar l'Estadi un dia laborable a partir de la propera setmana però amb caràcter mes restrictiu: Només poden visitar l'Estadi els penyistes que siguin socis del RCD Espanyol amb una llista prèvia de noms i cognoms, DNI i numero de soci. Les visites serien a les 15,45h de la tarda i amb grups de més de 20 persones per Penya. Tot i aquesta possibilitat, us demanem que intenteu venir el diumenge 19 de juliol per tal de crear un gran ambient per donar suport als veterans"

D'altra banda, volem disculpar-nos per no haver informat de la visita que es va poder fer al nou estadi. La cosa va anar molt ràpid i, a partir d'un comentari a la ràdio d'un directiu, tot va ser qüestió d'hores. Tant ràpid que ni jo mateix (el secretari) me'n vaig enterar a temps.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Si algú vol quedar per anar cap allà, que ho digui!!!

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)