24 de juliol del 2009

Mostrem els nostres colors

Us repdroduïm un manifest de la Penya Espanyolista de Sitges:

"Amb motiu de la inauguració de l'estadi Cornellà-El Prat com a nova seu el RCD Espanyol, la Penya Espanyolista de Sitges convida als seus socis, simpatitzants i a tota la família espanyolista a ser partícips d'aquest gran esdeveniment, penjant senyeres blanc i blaves en balcons i llocs públics d'arreu del país entre els dies 29 de juliol i 2 d'agost.

Des de la Penya creiem que haver assolit la fita de tornar a tenir un estadi de propietat és motiu d'orgull, celebració i desig, que enforteix l’identitat i projecció del nostre centenari Club. D
esprés dels èxits a l’estadi de Montjuïc, ara la història ens torna a brindar l'oportunitat d’escriure noves pàgines de glòria en aquesta nova instal·lació concebuda per gaudir en excel·lents condicions dels triomfs del nostre equip.
.
El que ens han ensenyat fins ara de l'estadi ha estat meravellós, com ara la seva concepció arquitectónica i la visó del futbol com espectacle, però encara ens falta veure el millor i més indispensable: d'aquí a ben aviat, tothom veurà a Cornella-El Prat l’espai idoni on la complicitat de la família perica amb els seus jugadors reivindicaran un cop més la força del sentiment amb un sol crit: Espanyol !!
.
Per tot això, es convida a tota la família espanyolista a lluir la nostra senyera blanc-i-blava als balcons i llocs públics dels nostres barris i pobles, coincidint amb la vigília del partit inaugural del 2 d’agost ambel Liverpool"
.
D'altra banda, com bé sabreu, s'està celebrant la Festa Major de Masquefa i, aquest dissabte a la 1:00 de la matinada podrem "gaudir" de la Nit jove de versions amb la Fundación No Hay Manera i La Niña del Exsurfista.
.
I escric "gaudir" entre cometes perquè un dels grups convidats, la Fundación No Hay Manera, és altrament coneguda com a "Buhos" i es caracteritza per reversionar cançons mítiques del pop-rock, però amb lletres dedicades al Barça. Així s'han fet famosos participant en programes de ràdio a RAC1 i Ona Fm, o posant músiques al conegut programa de TV3, l'APM (Alguna Pregunta Més.)
.
M'han comentat que en el seu espectacle, a part de les versions més convencionals (sense cap referència culé) doncs incorporen algunes de les seves "creacions". Esperem que no gaires...
.
Des d'aquí no us hi volem convidar. Però, com que a Masquefa aquesta és la única nit de Festa Major dedicada als joves, si teniu previst assistir-hi... us animen a venir acompanyats d'alguna indumentaria perica (bufanda, samarreta, bandera). Així quan toquin alguna d'aquestes versions, acostar-nos tots a les primeres files i mostrar de manera pacífica els nostres colors. Hem d'inundar la pista de ball dels colors blanc-i-blaus i demostrar que Catalunya és més que un club.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)