30 de juliol del 2009

Últimes places d'autocar

A dia d'avui tenim reservades 88 places d'autocar per diumenge, i hem encarregat un autocar amb capacitat per a 94 persones. Si voleu venir amb autocar i encara no heu fet la reserva, feu-la tant aviat com us sigui possible perquè només queden 6 seients lliures.

Sinó us tenim a la llista de places reservades, no us assegurem que hi hagi lloc per vosaltres (tindran prioritat els que tinguin reserva). Per tant, fins a la parada de Masquefa només podran pujar a l'autocar aquells que estiguin a la llista i si algú s'apunta a última hora, haurà de venir fins a Masquefa per veure si queden llocs lliures, un cop ja hagin pujat tots els pericos amb reserva.

D'altra banda, informem als no socis que vinguin amb l'autocar que, durant el viatge d'anada, s'oferirà la possibilitat de fer-se soci i pagar el viatge a preu de penyista (8€ en comptes de 10€). De totes formes, a l'autocar es pagaran 10€ i el descompte s'aplicarà a la quota de soci. La quota anual de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa és de 30€, però com que ja ha passat mig any des del cobrament de les quotes, els nous socis pagarien només 15€ fins el 31 de desembre. Aplicant el descompte de 2 euros del viatge, quedaria en 13€. Per això, ens haureu de facilitar les vostres dades omplint un formulari com aquest i nosaltres ja contactarem amb vosaltres per acabar de completar l'alta.

Us recordem que, en principi, pel partit d'inauguració contra el Liverpool no està previst fer porra. Si hi ha molta gent que en vol fer, improvitzarem una columna pels resultats a la llista on tenim apuntades les reserves.

També us fem saber que ja tenim el logo actualitzat i que hem encarregat una nova pancarta. Durant el procés d'actualització del logo es van fer unes proves per modificar-lo, però al final ens hem quedat amb el mateix afegint-li la comarca de l'Anoia. És el de l'esquerra, i els altres dos són algunes de les proves.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)