3 d’agost del 2009

Carnet de la Penya a la vostra disposició

Tal com vam anunciar ahir a l'autocar, la Penya Blanc-i-Blava i l'Anoia disposarà d'un carnet a la zona on tenim l'agrupació. En principi no estava previst però, després que ens confirmessin una baixa al nostre sector, vam creure que era convenient adquirir la localitat i d'aquesta manera oferir un servei extra als penyistes. Aquesta setmana acabarem de realitzar tots els tràmits, un cop el club ha deixat de reservar el carnet als socis que encara no han renovat.

A diferència de la temporada passada a Montjuic, no disposarem dels quatre carnets que ens va cedir el club. El motiu és que el Nou Estadi té un aforament inferior i ha augmentat el nombre de socis del club... per tant, ha estat impossible que el club cedeixi carnets a les penyes.

Tenint en compte que molts penyistes voldreu portar convidats per veure el Nou Estadi, i que si haguéssiu de comprar entrada, aquesta no podria estar a la mateixa zona de l'agrupació... considerem que cal afrontar aquesta despesa (de 290€) i almenys disposar d'un carnet perquè en pogueu fer ús.

Per poder aconseguir-lo hi haurà dos requisits imprescindibles:
  1. Ser soci de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa.
  2. L'acompanyant que porteu haurà de venir amb l'autocar.

Els partits es classificaran en tres categories:

  1. Madrid, Barça
  2. Sevilla, Atlético, València
  3. La resta de partits.
Els partits contra Madrid i Barça tindran molta demanda i hem pensat que la millor forma serà oferir el carnet a subhasta (amb un preu de sortida simbòlic de 10€). D'aquesta manera també ajudarem a amortitzar el cost del carnet.

Com a norma general, la subhasta s'iniciarà a l'autocar anterior al partit i finalitzarà a la mitja part del partit que juguem fora de casa. El tancament de la subhasta es farà al nostre local, el Bar Can Cristobal de Masquefa. Qui vulgui participar-hi també podrà fer-ho a través de la web deixant un comentari a la notícia corresponent (indicant nom i oferta pel carnet) dins del termini que establim.

Si mirem el calendari, veurem que el primer partit a casa és enfront del Madrid. Per tant, la subhasta es va iniciar a l'autocar contra el Liverpool i es tancarà a la mitja part de la primera jornada de lliga enfront de l'Athletic (al local social).

Pels partits de la segona categoria: el guanyador de la porra de l'autocar és el que té la possiblitat d'aquirir el carnet pel proper partit (al preu de 30€ amb autocar inclós). Sinó vol fer-ne ús, podrà cedir-li a qui ell decideixi. En cas de varis encertants, es faria sorteig entre ells. En cas de que ningú encerti la porra, s'extreurà un paperet de tots els que hagin participat a la porra i aquest tindrà dret a fer ús del carnet.

I per la resta de partits el mateix sistema que abans, però qui s'emporti la porra obtindrá el carnet de forma gratuïta pel proper partit (i l'acompanyant només hauria de pagar l'autocar).

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)