15 de setembre del 2009

Celebració del 1er Aniversari

CONCERT A LA ROGELIO ROJO (30 d’Octubre)

Per celebrar el primer aniversari, des de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa i l’Anoia hem decidit organitzar una festa coincidint amb la Castanyada. El lloc seria la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo i com a actuacions principals tindrem dos concerts de música en directe, amb els grups Mecatxis i China Chana. També hi participaran Nose Beatbox, Destellos Masquefinos, una minibatalla i música electrònica.

Tots els penyistes tindreu entrada gratuïta a aquest esdeveniment i, a més a més, podreu portar un acompanyant que tampoc pagarà entrada.

També s’està parlant amb els organitzadors de la Castanyada Rock de Piera (31 d’Octubre), per tal d’arribar a una col·laboració i que amb l’entrada d’un esdeveniment es tingui algun avantatge a l’altre.

Si algun penyista està interessat en col·laborar i donar-nos un cop de mà, que es posi en contacte amb nosaltres. La col·laboració no seria res més que estar una estona a la barra, vendre tiquets o, si algú pot estar per la tarda, doncs omplir neveres, adequar el lloc…

Qui col·labori, tindrà els següents avantatges:
- Consumicions gratuïtes, amb moderació...
- Portar un acompanyant a preu de penyista pel sopar del dia següent.

Teniu més informació sobre el concert fent click aquí

.

SOPAR DE PENYISTES (31 d’Octubre / 7 de Novembre)

El dia següent al concert està prevista la celebració “oficial” de l’aniversari, organitzant un sopar amb alguns convidats especials en representació del R.C.D.Espanyol.

El sopar tindria lloc al restaurant Ca la Fonda de Can Parellada. Un lloc accessible, ben condicionat, on es serveix menjar de qualitat a bon preu. Estem parlant amb ells per tal que ens passin una oferta definitiva, però tenim un problema amb la data.

Aquella jornada juguem a casa enfront del Valladolid. Si el partit és diumenge no hi hauria problema, però si fos dissabte coincidiria amb el sopar. Així que probablement ho haurem d’ajornar a la setmana següent (dissabte 7 de Novembre), en la que si que juguem fora i en cas de coincidir podríem veure el partit allà. L’hora del sopar seria les 22:00 (hauríem d’arribar allà cap a les 21:30)

Respecte menú, pel primer plat estem mirant de fer un pica-pica, combinant embotits, tapes... per tal de que sigui mes còmode per ambdues parts, i pel segon plat farem una llista on cadascú escollirà prèviament el que voldrà.

A falta de confirmar-ho, els preus amb tot inclòs (primer, segon, pa, beguda, postre) serien els següents:

- Soci penya : 20€
- NO soci penya : 30€

Seguirem informant de les novetats que sorgeixin al respecte d’aquests dos esdeveniments.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)