20 de setembre del 2009

Espanyol - Màlaga

Després de la consulta respecte a l'horari de sortida per dimecres, hem optat per ajustar-lo el màxim possible i així aconseguir que siguem uns quants més a l'autocar. Hem rebut opinions d'una banda com de l'altra, i la cosa ha estat difícil... sabem que el trànsit a aquesta hora potser és complicat, però sortir abans també implica que molta gent no tingui temps a agafar l'autocar (sobretot a les primeres parades).

Així que finalment sortirem amb el temps just per arribar a l'Estadi. Com a contrapartida, aquest autocar serà gratis per tots els penyistes. Els dos autocars anteriors enfront de Liverpool i Madrid han sigut tot un èxit i han generat un benefici, que retornem a tots els penyistes en forma de desplaçament gratuït.

Si algú pot sortir abans i prefereix arribar amb temps, està l'opció d'anar cap allà amb els Ferrocarrils Catalans i tornar amb l'autocar.

En els cartells que hem penjat pel poble l'horari és incorrecte, ja que està mitja hora abans. El correcte és el que apareix aquí a la web.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)