4 de novembre del 2009

No farem autocar per la Copa

En principi teniem pensat muntar autocar pel partit de tornada de Copa del Rei enfront del Getafe. Però, després de conèixer l'horari (dimecres 11 a les 20:00), ens hem decantat per no fer-ne.
.
Els motius són aquests:
  • És un dia feiner. La gent que treballa no pot sortir aviat i si sortim justos arribarem tard perquè el trànsit a aquella hora és considerable.
  • Tenim l'experiència del partit enfront del Màlaga. Un dimecres a la mateixa hora, en què amb una hora i quart de trajecte no vam poder arribar de Masquefa a l'aparcament d'autocars.
  • El resultat del partit d'anada no acompanya. I no es preveu bona entrada, ni gaire gent a l'autocar.

Com a opció alternativa, us plantegem l'ús dels Ferrocarrils de la Generalitat, que evitarien el problema del trànsit. Hem estat mirant els horaris, i a les 22:21h surt l'últim tren des de Cornellà-Riera en direcció Masquefa, Piera, Vallbona, Capellades. Si el partit no té pròrroga hi ha temps de sobra per agafar-lo.

Però si hi hagués prórroga no es podria agafar aquest tren, i els següents només arriben fins a Martorell (cada 10-15 minuts fins la mitjanit). Aleshores, una proposta intermitja sembla el més adient. Fins a Martorell en cotxe i allà utilitzar el transport públic.

De totes maneres, si algú no té forma d'acostar-se a Martorell, nosaltres disposarem d'algunes places lliures al cotxe (encara no sabem si a Martorell o Cornellà, depèn de l'hora a la que sortim). Contacteu amb nosaltres si voleu que us guardem una plaça als cotxes.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)