2 de novembre del 2009

Quasi 500 persones van gaudir de la festa

La Rumba de la Castanya, organitzada per la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa per celebrar el seu primer aniversari, va reunir quasi 500 persones a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo.

Es van vendre 406 entrades, a més a més d'un total de 67 invitacions (a grups, tècnics, participants a la batalla de galls, beatboxer, dj, col·laboradors, penyistes i pericos)
.

Una festa on va predominar la música en directe, combinant diversos estils per satisfer a tot el públic. Des de la rumba de China Chana i Mecatxis fins al Hip Hop de la batalla de galls, amb tocs de House i Techno de la mà de Nose Beatbox i Dj. Jackpot. Tot amenitzat amb una cançó dels Destellos Masquefinos (versionant Asuntos Serios del Puchero del Hortelano)

.
.
.
En definitiva, una Castanyada diferent!!! Allunyada de les típiques empalmades on un Dj. es limita a posar un CD darrera de l'altre... una Castanyada amb música en viu i en directe, on el públic es fusiona amb l'escenari per viure la festa de forma conjunta.
.
Tot i que aquesta proposta és més costosa i arriscada que la de limitar-se a posar música, podem dir que estem satisfets amb la iniciativa i el resultat. Ens ha aportat publicitat (vam aparèixer a l'AS i ens va entrevistar el Javier de Haro al seu programa Tiempo de Espanyol), tot i que econòmicament i a falta de quadrar els números no ens aportarà beneficis, sinó una lleugera pèrdua (que esperem que l'Ajuntament ens ajudi a equilibrar per poder repetir-ho l'any vinent).
.
Aquesta experiència ens serveix de referència per al futur i així podrem analitzar com l'acte festiu ha de transformar tot l'esforç dels col·laboradors en benefici de la Penya.
.

.
Volem acabar agraïnt l'esforç a totes aquelles persones que van col·laborar de forma desinteressada, aconseguint que "La Rumba de la Castanya" esdevingués un èxit. Moltes gràcies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una festa espectacular!!! El millor de tot la curta però intensa actuació dels Destellos Masquefinos!!!

Em podrieu dir el número guanyador del Sorteig per anar a veure el Derbi???

Moltes gràcies i fins la propera!!!

Unknown ha dit...

El número guanyador va ser el 96, però ja va aparèixer l'afortunat!!!

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)