18 de desembre del 2009

Tiquets pel sopar d'aniversari

Aquest diumenge, a l'autocar, començarem a vendre els tiquets pel sopar d'aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa i l'Anoia, que es celebrarà el dissabte 16 de Gener a les 22h.

Com ja us vam informar, el lloc escollit és "La Fonda de Can Parellada" i el menú consistirà en:

  • Pica-pica: amanida, esqueixada, escalivada, musclos al vapor, cargols amb salsa, meló amb pernil, plat de bolets, verdures a la planxa.
  • Ànec confitat amb pomes i panses, o bé, Bacallà gratinat amb allioli
  • Pastís i cava

El preu dels tiquets serà de:

  • 30€ per als socis
  • 35€ per als no socis
  • 15€ per al menú infantil.

A l'hora de comprar el tiquet s'ha d'indicar si es vol carn (ànec confitat) o peix (bacallà gratinat). Tots els tiquets seran numerats, per participar en els sorteigs que es facin durant la celebració. A part, tots els assistents rebran un obsequi recordatori.

Des del club encara no ens han comunicat els representants que vindran, però tant aviat ens ho facin saber ho publicarem a la web. Normalment s'esperen fins la última setmana.

El que sí que ja podem confirmar és la presència del Sergio Fidalgo, que a les 20h ens presentarà el seu llibre "Con Dani y Contra Dani" al CTC de Masquefa. També hem contactat amb membres de PericosOnline, però dependrà de com tinguin l'agenda aquelles dates. A part dels representants pericos, assistirà al sopar l'alcalde de Masquefa, Xavier Boquete.

Dilluns vinent tenim una reunió per acabar de tancar temes. Seguirem informant-vos.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)