11 de març del 2008

Així és impossible!

Amb arbitratges com el d'aquest dissabte és impossible treure res positiu del Bernabeu. Si vols guanyar ho has de fer molt bé, tenir una mica de sort i, a més a més, un arbitratge digne. Però aquest no va ser el cas, i es va acabar perdent 2-1. Tot i això, l'equip va donar la cara fins al final.

El partit va començar prou bé, amb un Lola que es va fer l'amo del mig del camp, ajudant en defensa, anticipant-se en el tall i treient la pilota amb criteri. Però va mancar la profunditat que dóna De La Peña. Així doncs, el Madrid estava ben situat darrera i no aconseguiem crear gaire perill, mentre que ells es feien perillosos a la contra.

Semblava que tot se'ns posava de cara quan, en una jugada a pilota parada, Valdo rematava sol al segon pal i posava el 0-1 al marcador. El públic madridista, que ja havia sofert l'eliminació a la Champions aquesta setmana, començava a xiular. Però en el pitjor moment, tot just a punt d'acabar la primera part, Higuain empatava. Kameni va estar a punt de treure la rematada, però va acabar ficant dins el rebuig del pal.

La segona part va ser calcada a la primera, control de pilota però manca de profunditat. Valverde va intentar augmentar la presència a l'àrea rival amb l'entrada de Tamudo, que tornava després de recuperar-se de la lesió al braç. Va ser rebuts amb aplaudiments de la grada, recordant el seu gol enfront dels culers la temporada passada.

Minuts més tard, en una jugada aïllada, Raul va forçar una falta de Jarque. Era dos metres fora de l'àrea però l'àrbitre es va encarregar de veure-la dins. I aquí es va acabar el partit...

Bé, el partit si, però el recital arbitral encara no. Tamudo va anar a demanar-li respecte al col·legiat i aquest li va donar en forma de segona groga. Increíble...

I no content amb això, als vestidors va expulsar a Kameni! La xuleria d'aquest individu semblava no tenir límits. Bé es podria dir que al cap no hi duia gomina, sinó que era l'oli que perdia...
.
El club té previst recòrrer les dues expulsions, però sembla poc probable que estiguin disponibles la propera setmana enfront del Mallorca.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)