17 de març del 2008

Victòria treballada

Tot i que no ha estat un bon partit per part blanc-i-blava, hem aconseguit una victòria molt important, que ens torna a situar en posicions europees i ens manté a dos punts de la Champions.

Cal dir que el Mallorca ha dut la iniciativa en el joc i ha creat molt més perill que nosaltres, però no ha sabut materialitzar les seves ocasions i ho ha acabat pagant. I això que el partit se'ls hi ha posat de cara ben aviat, quan Güiza aprofitava una passada llarga per superar Lafuente.

L'Espanyol no reaccionava i semblava més aprop el segon mallorquinista que l'empat. Però avui la sort ha estat de la nostra banda i entre Zabaleta i Lafuente han salvat tres clares ocasions de gol. La veritat que, a part del golejador Luis Garcia, aquests han estat els dos jugadors més destacats per part nostra.

Després de dos penals no xiulats per l'àrbitre, una cavalcada per la banda de Zabaleta des de la defensa ha acabat, aquest cop si, amb penal sobre Luis Garcia. El mateix davanter s'ha encarregat de transformar-lo. Era l'empat a 1.

I quan el partit entrava als minuts finals, després que el Mallorca ens perdonés la vida, ha arribat la jugada clau. Torrejon fa una clara falta sobre Arango, quan aquest marxava sol cap a porteria. Però l'àrbitre no la xiula i, en el contraatac, Luis Garcia remata de cap una excel·lent centrada d'Àngel, que fa pujar el definitiu 2-1 al marcador.

En definitiva, patiment i una miqueta de sort per aconseguir aquesta treballada victòria.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)