2 de març del 2008

Ja tocava...

Després de tres derrotes seguides a casa, hem aconseguit una victòria que ens permet sumar tres punts importantíssims. A més a més, el 2-0 final ens permet guanyar-li el goal-average al València.

Des del primer moment els jugadors han sortit a donar-ho tot, i totes les línies han estat a gran nivell. Però avui cal destacar un parell de jugadors: Luis Garcia i Zabaleta.
.
Luis García ha treballat com sempre i amb la recompensa dels gols. I fins i tot podria haver aconseguit el hattrick!
.
Pablo Zabaleta ha fet un partidàs: entrega, lluita, coratge... ha tallat tot el que li ha arribat per la seva banda, i s'ha incorporat a l'atac tot el que ha pogut i més. Al final ha estat substituit per rebre la ovació que li corresponia...
.

La nota negativa ha estat la lesió d'Ivan De La Peña. Una llàstima, perquè estava molt participatiu i encertat a l'hora d'assistir a la davantera. En tindrà per un parell de setmanes.

L'ha substiuit Àngel, de manera que l'equip ha guanyat amb solidesa. Aleshores les funcions d'enllaç les han fet Riera i Valdo. A més a més, tant Luis Garcia com Jonathan es movien continuament, baixant a rebre i creant espais a la defensa del València. Avui Jonathan no ha estat encertat de cara a porta, però ha fet algunes assistències de molt mèrit.

Darrera hem resolt la papereta perfectament, i no era fàcil veient la davantera del rival. Kameni només ha hagut de fer un parell d'intervencions a xuts llunyans. Jarque i Torrejon s'han mostrat solvents. I només han tingut algun problema per dalt quan ha entrat Zigic.

Al final, fins i tot podria haver arribat el tercer...

Aquí teniu el resum del partit:

1 comentari:

Sentimiento Perico ha dit...

Muy buen blog, te invito a pasar tambien por el mio.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)