24 d’abril del 2008

Ampliem l'agrupació

Després d'unes setmanes d'inactivitat (per motius diversos: excés de feina de l'administrador, problemes en la connexió a internet i una ratxa nefasta de l'equip que no motivava...), reprenem l'activitat de la web de la penya!
.
Us volem informar que diversos socis pericos de Piera i Vallbona han contactat amb nosaltres. Estan interessats en agrupar-se amb la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa en el nou estadi de Cornellà-El Prat. Des de la junta hem traslladat a la Federació de Penyes la petició per ampliar el nombre de localitats de les que disposem (de 25 a 40). En principi no hi ha d'haver cap problema, tot i que ens han de fer arribar la resposta definitiva. També ens han de comunicar si les noves places seran contigües a les que ja tenim, o bé si quedaran separades algunes files.
.
Tant aviat com ens responguin, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens faciliteu les dades que demanen per realitzar l'agrupació (nom, cognoms, nº soci, clau i nº compte).

A part, com que ja som un nombre considerable de penyistes que ens desplaçarem fins al nou estadi, creiem que pot sortir a compte muntar un autocar per pujar als partits. Des d'aquí volem plantejar-vos aquesta possibilitat i ens agradaria saber què en penseu al respecte. Hi ha dues formes d'opinar sobre aquest tema: participant en l'enquesta que hem col·locat al menú dret o creant un comentari en aquesta notícia.
.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)