28 d’abril del 2008

Empat que no serveix

Tot i que avui hem vist un Espanyol ordenat i amb més ganes que en anteriors partits (que no fluidesa en el joc), l'empat final no serveix per apropar-nos a la zona europea. I això que els resultats de la jornada ens podrien haver deixat a només tres punts en cas de victòria.
.
El partit ha començat amb cert respecte per part dels dos equips, els aragonesos per la delicada situació en la que es troben i nosaltres per no tornar a encaixar un gol als primers minuts, com ja era habitual. Així doncs, les primeres ocasions han arribat en xuts llunyans. Un de Riera molt a prop del pal esquerre de la porteria de Cesar, i un de Gabi que ha obligat a Kameni a lluir-se. Amb aquest pobre bagatge s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, l'equip ha sortit a buscar el gol amb més insistència. Un xut des de la frontal ha acabat dins de la porteria manya, però l'àrbitre l'ha anulat per mans prèvies. Malgrat tot, s'ha seguit intentant i Riera ha fet una centrada que, sense voler-ho, s'ha enverinat i ha acabat dins la porteria saragossista. A partir d'aquest moment, el Saragossa s'havia d'obrir perquè el resultat no li servia de res, i semblava que a la contra podiem matar el partit.

L'entrada de Rufete per Valdo ha donat més dinamisme i profunditat per la banda dreta al joc blanc-i-blau. L'alacantí no és precisament ràpid, però com a mínim juga al toc, mentre que Valdo només feia que intentar conduccions de pilota lentes i previsibles. I precisament per la banda dreta han arribat dues clares ocasions per sentenciar: la primera, un xut de Zabaleta des del vèrtex de l'àrea i, la segona, una centrada de Rufete que Luis Garcia a porta buida no ha encertat a rematar.

Però com que diuen que el que perdona ho acaba pagant, a deu minuts del final, una falta en contra a la frontal de l'àrea toca a les mans d'un jugador de la tanca espanyolista i l'àrbitre xiula penal en contra. Oliveira s'ha encarregat de transformar-lo i ha fet pujar l'empat al marcador. Un empat que no li val a cap dels dos equips.

A part del resultat, l'altra mala notícia que ens deixa el partit ha estat la lesió de Tamudo. Esperem que no sigui res. Com a nota positiva, l'animació a la que ens té acostumats la Curva Jove, que avui ha ofert el repertori de càntics complet.
.

Ara l'únic objectiu és una plaça per la Intertoto. A veure si com a mínim aconseguim aquesta petita recompensa...

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)