3 d’agost del 2008

Partit seriós al teatre dels somnis

Tot i la derrota per la mínima (1-0), l'Espanyol ha plantat cara al campió d'Europa i de la lliga anglesa.

L'equip ha sortit fort i ha dominat els primers minuts de joc, però el Manchester United ha reaccionat i ha començat a recuperar el control del joc i a crear ocasions. Paul Scholes ha tingut la més clara pels anglesos, amb una vaselina que s'ha estavellat al pal. Per part blanc-i-blava s'ha mogut bé la pilota, però ha faltat arribada a l'àrea.

A la segona part, Tintín Márquez ha fet entrar al mig del camp el nou migcentre organitzador, Román Martínez, i als dos canterans Oscar Sielva i Julián López de Lerma. Aquests tres jugadors s'han encarregat de dirigir l'equip i per moments han aconseguit tancar al Manchester United.
.
A pocs minuts del final, i quan millor estavem jugant, Ryan Giggs ha fet una cavalcada des de la seva àrea i ha posat la pilota en profunditat a Frazier Campbell que, amb molta sang freda, ha superat Cristian Álvarez per dalt..

Les noves incorporacions blanc-i-blaves han estat a bon nivell.
  • Cristian Álvarez: tot i una badada amb els peus, s'ha mostrat segur sota els pals i ha realitzat una aturada excepcional a xut de Solksjaer. Titular o suplent?
  • Gregory Beranger: ha complert correctament al lateral esquerre i no s'ha vist superat en cap moment, tot i la qualitat dels rivals. Dura competència per David Garcia.
  • José Callejón: és un jugador murri, que exerceix molta pressió i sempre busca el gol. El recanvi de Tamudo, o potser acaben jugant els dos en punta?
  • Román Martínez: té un control de la pilota i del partit com pocs jugadors, i a més a més lluita i té arribada. Un gran fitxatge per controlar el joc.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)