31 d’agost del 2008

Debut amb victòria

Unes vint mil persones vam assistir a l'estrena de la nova temporada a l'Olímpic, i vam poder gaudir, després de molts anys, d'un inici de Campionat de Lliga amb victòria.

El partit va començar bastant trabat, amb molta pressió al mig del camp i amb dos equips més pendents de defensar que d'atacar. Així doncs, la primera part va finalitzar amb un trist empat a zero i amb poquíssimes ocasions de gol. Fins i tot es van sentir alguns xiulets, provocats bàsicament per la tensió acumulada dels últims dies, amb els traspassos de Zabaleta i Riera.

Però la represa va començar de la millor manera possible. De la Peña assisteix a Luis Garcia; l'asturià regateja i treu un un potent xut, que doblega les mans del porter i entra arran de la base del pal.


Aquest gol va donar confiança a l'equip, que va desplegar els seus millors minuts de joc, creant diverses ocasions clares de gol (bàsicament una de Luis Garcia i una altra de Tamudo, que sols davant del porter no van encertar a definir).

Però després del bon joc i de desaprofitar tantes ocasions... l'equip es va acular i el Valladolid va aprofitar els nervis per tancar-nos darrera i crear les seves dues úniques ocasions (això sí, claríssimes). Una es va estavellar al pal, i l'altre la va treure Kameni, amb una aturada sensacional. Aquest cop la sort va estar de la nostra banda.

Aquí teniu el resum del partit (a la Sexta i al 3/24)




Primera victòria, tres punts i una mica de tranquilitat per afrontar les dues setmanes fins la següent jornada. A més a més, un parell de fitxatges (el central Nicolás Pareja, i l'extrem esquerrà Nené, que ve a substituir a Riera).

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)