1 de setembre del 2008

Reunió Informativa: Autocar a l'Estadi

Com ja vam comentar, estem estudiant la possibilitat de muntar un autocar per desplaçar-nos a l'Estadi els dies de partit. Perquè això sigui una realitat, hem de comptar amb la vostra col·laboració, ja que necessitem saber el nombre de persones que hi estarien interessades.

Socis de poblacions veïnes s'han posat en contacte amb nosaltres per mostrar-nos la seva predisposició a desplaçar-se amb nosaltres. Així doncs, a la penya blanc-i-blava de Masquefa som uns 40 socis del RCDE, que sumats a socis de Vallbona, Piera, Gelida... podriem arribar a omplir l'autocar, de manera que la quota del desplaçament resultés assequible i rentable.

Actualment, disposem d'una oferta d'un autocar de 56 places, que costaria uns 230 € per viatge (sortint d'Igualada i passant Vallbona, Piera, Masquefa...). Depenent del nombre de persones hauriem d'establir una quota, tenint en compte que no sempre podrem arribar a omplir, i per tant, deixant un cert marge.

Per tractar el tema, us convoquem a la reunió informativa que celebrarem el dilluns, 15 de setembre a les 20:30, a la Sala Petita del Recinte Rogelio Rojo.

Es prega assistència, ja que cal accelerar el tema per tancar-ho el més aviat possible. Recordem que per als partits al Nou Estadi que juguem aquesta temporada, l'aparcament no estarà acabat i serà bastant caòtic el desplaçament en cotxe.

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)