19 d’octubre del 2008

Ocasió desaprofitada

Partit molt obert el que vam poder veure dissabte a l'Estadi Olímpic. Tant pericos com groguets van tenir ocasions per moure el marcador, però finalment cap dels dos ho va aconseguir.
.

El 0-0 final deixa un regust amarg, ja que Tamudo va desaprofitar un penal a mitjans de la segona part. El va llençar fort i ajustat a baix, però el porter Diego López va endevinar les intencions del capità i va fer una gran aturada.

A la primera part, Tamudo si que va encertar amb la porteria però aquest cop el línier va assenyalar fora de joc (no sé si ho era o no, perquè des de la nostra posició és impossible de percebre)

Com a nota positiva destaquem la bona acollida que ha tingut la iniciativa de la Penya Blanc-i-Blava de Masquefa de muntar l'autocar que ens puja a l'Estadi els dies de partit. Dissabte vam ser un total de 32 persones.
.
Si pel derbi vam tancar els números amb pèrdues, aquest cop hem pogut cobrir despeses (ajudats pel fet que ningú s'endués la porra)
  • 3 menors (3€): 9€
  • 29 adults (6€): 174€
  • 30 participacions a la porra (2€): 60€

Això dona un total de 243€, amb els que cobrim la despesa de l'autocar (230€) i podem eixugar part dels 50€ de pèrdues del dia del derbi.

A veure si aconseguim que s'animi més gent...!

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)