2 d’octubre del 2008

Quin escàndol...

El primer desplaçament amb autocar de la Penya no va portar tota la sort que es necessita en un derbi. Entre el xiulet de l'àrbitre, les bengales dels boixos i la passivitat dels mossos calia un miracle per sortir victoriosos de la nit de dissabte.
.

Els dos equips arribaven amb els mateixos punts i es presentava un partit disputat, amb un gran ambient a l'Estadi Olímpic de Montjuic.

Però l'Espanyol va sortir nerviós, perdent la pilota ràpidament i deixant al Barça tot el pes del joc. Així, ells van crear algunes ocasions clares, però Kameni, Pareja i el pal evitaven el gol visitant. Mentrestant, Coro aprofitava una de les poques que vam tenir per fer pujar el 1 a 0 al marcador.

A l'últim minut de la primera part, "l'arbitre" Medina Cantalejo, va començar el seu espectacle expulsant injustament a Nené per doble amonestació. El partit es complicava extraordinariament: si amb 11 ja estavem tancats a darrera, amb 10 encara més...

I aquesta va ser la tònica de la segona part. Un treball defensiu encomiable a l'espera d'algun contratac que pogués sentenciar el partit.

En comptes d'això, el que va arribar va ser un trist espectacle protagonitzat pels "Boixos Nois". Aquests individus van començar a llençar bengales sobre els afeccionats blanc-i-blaus de la grada inferior, mentre que els mosssos d'esquadra s'ho miraven tranquilament. I aquesta passivitat policial va desfermar l'ira d'alguns pericos que van intentar envair el camp.

Finalment tot es va tranquilitzar i el partit es va reprendre. Però el futbol ja havia perdut importància davant els fets que havien esdevingut.
.
A poc del final, els blaugranes van empatar quan Henry es va aprofitar d'un mal refús de Kameni que rebota en Jarque. I ja a l'últim minut del temps afegit, l'àrbitre torna a fer de les seves i xiula un penalt inexistent de Pareja a Eto'o, que Messi s'encarrega de transformar. En tots dos gols, els jugadors del Barça van anar a celebrar els gols amb els llançadors de bengales... Increíble !
.
En definitiva, indignació i impotència davant el que havia succeit en el derbi. Sort que com a mínim aquest any ho ha pogut veure tot el món.
.
Ara toca visitar el Bernabeu i després a casa contra el Villarreal. En aquest partit tornarem a muntar autocar per pujar a l'estadi.
.
Si la cosa no s'anima una miqueta haurem de deixar-ho córrer, però almenys ho volem provar un parell de cops més. Perquè surti a compte hem d'acoseguir ser entre 35-40 persones (en el derbi vam pujar 26).
.
Us mantindrem informats dels horaris de sortida a través de la web i de cartells penjats pel poble, però si voleu que això funcioni s'ha de fer córrer la veu!

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)